In de chemiesector ligt
de lat altijd hoog

Zeker wanneer jouw klant staat voor nieuwbouw, uitbreiding of een upgrade. Dan zoek je als ingenieursbureau een partner die de juiste vragen stelt, die kritisch met je meedenkt. Die niet alleen technische kennis aan boord brengt, maar ook het belang kent van veiligheid, kwaliteit en een eerlijke prijs.

Wij geloven in de kracht van composiet

Met onze 60 jaar ervaring willen wij bedrijven in de chemie en ingenieursbureaus helpen om de juiste keuzes te maken voor de opslag van hun corrosieve vloeistoffen. Wij hebben de expertise in huis voor de juiste materiaalkeuze, en begrijpen de behoeften van de chemiesector om te adviseren over maakbaarheid, chemische bestendigheid, geldende normen en regelgeving met betrekking tot milieu en veiligheid.

Wij geloven in de kracht van composiet en hebben ervaren dat dit materiaal enkele belangrijke voordelen heeft ten opzichte van staal en RVS als het de opslag van corrosieve vloeistoffen betreft.

Compositiet is heel vormbaar

Is bestand tegen zeer hoge drukken

Vergt vrijwel geen onderhoud

Is makkelijk te transporteren door het lichte gewicht

En is uiteraard corrosiebestendig

Ontdek alle 11 voordelen van composiet

Hierboven staat slechts een kleine greep uit de vele voordelen van composiet. Vul uw e-mailadres in en bekijk direct het artikel met daarin alles wat u over composiet wilt weten!

download-formulier

We maken de tank volledig in onze fabriek, waardoor de installatietijd zeer kort kan blijven.

Audrey Hendrix

Account Manager BeLux at Plasticon

KIWA BRL K21011 / BRL K903

 

Wij zijn gecertificeerd voor de productie van glasvezelversterkte kunststof (GVK) tanks met of zonder een thermoplastische liner conform BRL-K21011. De BRL-K21011 eisen zijn gebaseerd op de eisen van NEN-EN 13121-1 t/m -4. Wij zijn daardoor de geschikte partner voor eindklanten en BRL K903 gecertificeerde installatiebedrijven.  

       

 

Kies ook voor composiet

Is de rubbercoating van de stalen tank weer aan vervanging toe? Overweegt u om weer zo’n tank aan te schaffen? Oriënteert u zich dan ook eens op een polyester tank! Plasticon denkt graag met bedrijven mee en helpt u verder bij het maken van de juiste keuze. Vraag ons gerust om een kosteloos advies.

contactformulier

Gewenste tankspecificaties

Uw gegevens

Bij versturen ga ik akkoord met de Privacyverklaring van Plasticon.